2014 aktif konular listesi

2014 YGS başvuruları yarın başlıyor

  • ais

2014 YGS başvuruları yarın başlıyor

Üniversiteye girişteki birinci aşama olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) başvurular yarın başlayacak.

2014-ÖSYS Kılavuzu ile aday başvuru formuna ÖSYM'nin “http://www.osym.gov.tr” adresinden ulaşabilecek adaylar, dağıtımı ve satışı yapılmayacak kılavuzun örneğini başvuru merkezlerinde inceleyebilecek.

Kılavuza göre, YGS'de ortak müfredata dayalı Türkçe testi, Sosyal Bilimler testi, Temel Matematik testi ve Fen Bilimleri testi yer alacak. Adaylar, Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) öğretim programlarından (müfredat) sorumlu olacak. YGS'de Türkçe'den 40, tarihten 15, coğrafyadan 12, felsefeden 8 ve din kültürü ve ahlak bilgisi veya ilave felsefe sorularından 5, temel matematikten 40, fizikten 14, kimyadan 13, biyolojiden ise 13 soru sorulacak.

AÖF Ocak 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı mı - Tıkla Öğren

  • anadolu



AÖF Güz dönemi final sınav sonuçları için beklenen açıklama geldi. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sınav sonuçlarını açıkladı.

AÖF sınav sonuçları için meraklı bekleyiş bugün sona erdi. Şubat'ın ilk haftası açıklanması beklenen AÖF sınav sonuçları belli oldu.

Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakülteleri Sınav Sonuç Sayfası

AÖF SINAV SONUÇLARI

AÖF Güz dönemi final sınav sonuçları için beklenen açıklama geldi. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından yayınlanan AÖF soru ve cevapları yönergesi kafalardaki tüm soru işaretlerine cevap veriyor:

14 - 15 Ocak 2017 tarihlerinde yapılan AÖF Güz Dönemi Final Sınavı'nın sonuçlarına ilişkin açıklama yapıldı.AÖF sınav sonuçları açıklandı. Aşağıdaki linkten notlarınızı öğrenmeniz mümkün olacak.

Staj çalışması ne kadar sürecek?

  • anadolu



Anadolu Üniversitesi merkezi açıköğretim ve uzaktan eğitim sistemine göre öğretim yapan Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinde staj ve uygulama dersleri bulunan programların süreleri aşağıda yer almaktadır.




* Uygulama Dersleri Anadolu Üniversitesinde yüz yüze gerçekleştirilecektir. Öğrencilerin laboratuvar derslerine katılabilmeleri için uygulama derslerine katılmak istedikleri bahar döneminde kayıtlarını yeniletmeleri gerekmektedir.

Açıköğretim Fakültesi Ana Sayfa Girişi için Tıklayınız

Bir kurumda staj yapmak istiyorum, Staj yapabilir miyim?

  • anadolu



Anadolu Üniversitesinin merkezi açıköğretim ve uzaktan eğitim sistemine göre öğretim yapan Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinde staj zorunluluğu bulunmayan programlarda kendi isteğiyle staj yapmak isteyen öğrencilere, “staj yapabileceğine ilişkin” yazı verilmemektedir.

Ancak İşletme Fakültesi Konaklama İşletmeciliği lisans programında isteğe bağlı staj bulunduğundan bu programda kayıtlı öğrencilere istemeleri halinde isteğe bağlı staj yapabileceğine ilişkin yazı verilmektedir.

Açıköğretim Fakültesi Ana Sayfa Girişi için Tıklayınız

AÖF 2017 Sınav Sonuç Giriş Ekranı için Tıklayın!

  • anadolu



AÖF Sınav Sonuç Giriş Ekranı için Buraya Tıklayınız


Öğrencilerin merakla beklediği AÖF Kasım 2017 sınav sonuçları açıklandı. Açıköğretim (AÖF) sınav sonucunuzu sitemizdeki linkten öğrenebilirsiniz. AÖF Kasım 2017 sınav sonuçları ne zaman açıklanır merak konusu. AÖF 2017-2018 sınav sonuçları açıklandığı an sitemizden bakabilirsiniz. AÖF Vize sınavları gerçekleştirildi. Sınava giren adaylar Kasım 2017 tarihlerinde belirli sınav merkezlerinde sınavları gerçekleşti. Peki AOF Sonuçları açıklandı mı?

AÖL Diplomamı Teslim Almaya Giderken Yanımda Neler Götürmeliyim?

  • AÖL



14 Mart 2014 tarihinden önce mezun olup diplomasını teslim almaya gidecek olan öğrenci, içinde bulunulan yıl için belirlenen Diploma Harç Ücretini ödediğini gösteren dekontu yanında bulundurmak zorundadır.

Öğrenci, Çıkma Belgesi almış ise Çıkma Belgesini alırken harç bedelini ödemiş olduğundan dolayı diplomasını alırken Çıkma Belgesinin aslını teslim edecek ve herhangi bir ödeme yapmayacaktır.

Diplomayı öğrenci yerine bir başkası alacaksa vekil tayin edilen kişinin, noterden alacağı vekâletname belgesi ve öğrencinin getirmesi gereken diğer evraklarla birlikte irtibat bürosuna başvurması gerekmektedir.

Diploma harç ücreti T.C. Kimlik numarası belirtilerek Ziraat, Halk veya Vakıflar Bankalarından birine yatırılacaktır.

AÖL Öğrencilerinin Sınav Öncesi Yapması Gerekenler 2017

  • AÖL



AÖL Sınav Giriş Yerlerini Öğrenmek için Tıklayınız


Öncelikle 25-26 Haziran 2016 tarihlerinde gireceğiniz III. dönem sınavlarında başarılar diliyoruz. Daha önce sınavlar konusunda zaman zaman sizlerle bilgi paylaşımında bulunmuştuk.


Sınav öncesi kendinizi deneyebilir, eksikliklerinizi tamamlayabilirsiniz. Sizlere iyi bir e-öğrenme ortamı hazırlamak için çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam etmektedir.

SINAV İÇİN (SINAV ÖNCESİ VE SINAVDA) YAPMANIZ GEREKENLER

1) Sınav Giriş Belgenizi internetten çıkararak sınavın yapılacağı okulunuzu önceden görünüz veya en azından okulla ilgili adres bilgilerini alınız,

MEB AÖL Sınav Giriş Yerleri - Açıköğretim Lisesi Sınav Tarihleri

  • AÖL



2016 2017 Açıköğretim lisesi sınavları ne zaman olacak. MEB AÖL Sınav Giriş Yerleri tarihleri burada.

Açıköğretim AÖL 2016 2017 sınav tarihleri açıklandı mı? AÖL Açıköğretim lisesi sınavları ne zaman yapılacak? Açıköğretim sınav tarihleri ne zaman olacak? Öğrenciler merakla beklediği sınav tarihleri sonunda açıklandı. MEB AÖL sınav giriş yerleri de açıklandı. Açıköğretim lisesi sınav giriş belgesi çıkart. MEB AÖL sınav giriş yerleri bugün belli oldu. MEB AÖL sınav giriş yerlerini öğren.

AÖL SINAV GİRİŞ YERLERİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLA


Açık Öğretim Lisesi Yeni Sınav Tarihleri 2017

AÖL 2017 ÖSYS Başvuruları Nasıl Gerçekleşiyor?

  • AÖL



2017 Açıköğretim Lisesi YGS Başvuru Kılavuzu İndirmek için Tıklayınız

2017 Açıköğretim Lisesi YGS Başvuru İşlemlerini Yapmak için Tıklayınız

2017 YGS BAŞVURULARI

2017 Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı 12 Mart 2017 tarihinde yapılacaktır.

2017 Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS) başvuru işlemleri,4-18 Ocak 2017 tarihleri arasında yapılacaktır. Başvuru ücreti kılavuzda belirtilen tarihine kadar yatırılmalıdır.

? Başvuru işlemlerinizi yaparken öncelikle YGS Başvuru Kılavuzunu mutlaka okuyunuz.

1) Açık Öğretim Lisesi öğrencilerinden 2017 Yüksek Öğretime Geçiş Sınavına kimler başvurabilir?

Açık Lise (AÖL) Açık Öğretim Lisesi Çıkmış Sınav Soru ve Cevapları Tıkla indir

  • AÖL



AÖL Ana Sayfasına Ulaşmak için Tıklayınız

AÖL çıkmış sınav soruları indir 2016, Açık Öğretim Lisesi Çıkmış Sınav sorularını PDF formatında indir, aol.meb.gov.tr sitesi çıkmış sınav soruları tıkla indir,Açık Lise 2008-2016 Çıkmış Sınav Soruları ve Cevap Anahtarı online burada, AÖL Önceki yıllarda Çıkmış sınav soruları için tıklayınız. İşte size 2008-2016 yılları arası çıkmış Açık Lise Sınav Soruları ve Cevapları, Aöl Sınav tarihleri. Açık Öğretim Lisesi Sınavı Sınav Soru ve cevaplarına aolsinav.com'dan ulaşabilirsiniz. Ulaşmak için sağ üst kısımdan arama yaptırabilirsiniz. Çıkmış AÖL Açık Lşise Sınav Soruları ve cevapları sorgulama sayfası, Aöl Sınav sonuçları burada

Açık Öğretim Lisesi ‎Öğrenci Girişi 2017

  • AÖL



Açık Öğretim Lisesi ‎Öğrenci Girişi 2016 Tıklayın

*** AÖL Ana Sayfasına Ulaşmak için Buraya Tıklayınız

AÖL Açık Öğretim Lisesi Öğrenci Girişi; Sınav sonuçlarını, Öğrenci ders seçimlerini, alan seçimlerinizi, şifrenizi ve adres bilgilerinizi değiştirebileceğiniz bölüm. Ayrıca her türlü bilgilerinizi yine bu bölümden güncelleyebilirsiniz.


Takip Edilmesi Gereken Önemli Tarihler:

1 2015-2016 II. dönem sınava giriş yerlerinin internette yayınlanması. 14 Mart 2015

2 2015-2016 II. dönem sınavları 19-20 Mart 2016

Açık Öğretim Lisesi İş Takvimi 2016-2017

  • AÖL



Açık Öğretim Lisesi İş Takviminin bütün tarihleri belli olmuştur. 2016-2017 öğretim yılı içerisinde yapılacak dönem sınavlarımızın tarihleri ile yeni kayıt tarihleri belli olmuştur. Diğer önemli tarihlerinde yer aldığı iş takvimi yayınlanmıştır. Açık Lise 2016– 2017 Eğitim Öğretim Yılı İş Takvimi Güncellendi.


AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ 2016-2017 ÖĞRETİM YILI İŞ TAKVİMİ GÜNCEL

1

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı I. Dönem yeni kayıt işlemleri

22 Ağustos-09 Ekim 2016

2

2016-2017 Eğitim Öğretim yılı I. Dönem kayıt yenileme işlemleri

05 Eylül-09 Ekim 2016

3

Kaydı alınan öğrencilerin veri girişlerinin sisteme son giriş tarihi

11 Kasım 2016

4

I. dönem sınava giriş yerlerinin internette yayınlanmaya başlanılması

03 Ocak 2017

5

I. DÖNEM SONU SINAVLARI

07-08 Ocak 2017

6

Açık Öğretim Lisesi ‎Online Hazırlık Testleri 2017

  • AÖL



Açık Öğretim Lisesi Öğrenci Girişi için Buraya Tıklayınız

Kullanım Kılavuzu ( Online Testler ),Sınav Yerleri,Sınavlara Nasıl Hazırlanabilirsiniz?,Testlerimiz,İş Takvimi.

Açık Öğretim Lisesi Öğrencilerinin hangi il ya da ilçede ve hangi okulda sınava gireceklerini görmek için web tabanlı sisteme kullanıcı adı ve şifreleriyle girmeleri gerekmektedir.


Açıköğretim Okulları öğrencilerinin televizyon, radyo ve internet teknolojilerini kullanarak sınavlara hazırlanabilmesi için gerekli alt yapıyı oluşturmuştur.

Bu güne kadar yayımlanan testlerimiz toplamda 325'e ulaşırken, soru sayısı da 6500 oldu.

Online Testlere Ulaşmak için Tıklayınız...

2016 AÖL Geçmiş Sınav Soruları için Tıkla!

  • AÖL



AÖL Ana Sayfasına Ulaşmak için Tıklayınız

Açıköğretim lise AOL Geçmiş Dönem Çıkmış Soruları ve Cevapları Arıyorsanız Doğru Yerdesiniz.Açık Öğretim lisesi AOl okuyan tüm adaylar gelecek sınavlara hazırlanmak ve güzel bir puan almak istiyorsanız bu lütfen dikkat edin. Açık öğretim lisesi senede 3 defa milliği eğitim bakanlığı tarafından gerçekleştirilmektedir.III. Dönem sınavlarının ilk günü, 18 yaşından gün almış öğrencilerimiz yılda 3 kez (I., II. ve III. dönem) sınava girerler.